Vacker Hudhård

Maria Åkerberg


Maria Åkerbergs mål är 100% naturliga produkter med helt ekologiskt innehåll. Maria Åkerbergs affärsidé har sedan starten varit att med fullständig innehållsdeklaration tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt.


Märket är svenskt och produktionen ligger i Frillesås. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen. När du vill veta vad du använder på din hud helt enkelt!

Skin Glo Beauty


skinav de världsledande inom mineralbaserade kosmetikprodukter och har sitt ursprung från viljan att skapa en makeuplinje som är sund för huden samtidigt som färgerna skulle vara rika och moderiktiga.


Glominerals har ett unikt sortiment av makeup utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. Denna kompletta hudvårdande produktserie har produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon.


Makeupen fungerar utmärkt även för den problematiska huden såsom vid akne, rosacea, hyperpigmenteringar eller åldrad hud. I och med att den innehåller bl.a. A, C och E vitamin samt grönt te har den antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt ger ett gott solskydd med spf18+.


Klinta Massageljus


Klinta Massageljus har som mål att alltid skapa högkvalitativa, miljövänliga och naturliga ljus och hudvård med ingredienser som är både hållbara och snälla mot naturen. Att kunna tända och njuta av ett bra, väldoftande och prisvärt ljus med gott samvete är en vardagslyx som alla kan unna sig.


Ljusen innehåller inte färgämnen och bensin, paraberner och mileralolja och är inte testats på djur. I stället innehåller ljusen välgörande ingredienser rikligt med E-vitaminer och certiferand palmolja.

O * P * I


O.P.I ´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test.


Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat.


Eftersom nya nyanser alltid framtas i sammarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna.

Pukka Te


PUKKAs produkter är ekologiskt certifierade, helt vegetariska och framställda på ett sätt som främjar en hållbar utveckling. Pukkas underbara ayurvediska örtteer är blandningar av 100 % ekologiskt odlade örter.


Inga tillsatser som smakämnen, konserveringsmedel, socker eller sötningsmedel förekommer. Organic Bio Nutrients är näringspulver som innehåller en färgrik blandning av ekologiskt odlade livsmedel som rötter, frukter, gräs, havsalger, blompollen, sötvattenalger, frön och groddar.

För tidsbokning ring 0737-199011 eller skriv till fatima@vackerhudvard.se

Vacker Hudvård - Kungsgatan 9 - 285 31 Markaryd